Agritoerisme | Brochures | Campings | Cruises | Hotels | Jeugdvakanties | Kamperen
Landeninformatie
| Lastminutes | Reisbeurzen | Reisgidsen | Reisorganisaties
Reistips
| Reisverslagen | Reizen | Routeplanners | Vakantie boeken | Vakantiehuisjes Vakantievoorbereiding | Vliegreizen | Vliegtickets | Weekendje weg | Wintersport
BelgiŽ  Duitsland  Frankrijk  Griekenland  ItaliŽ  Nederland  Portugal  Spanje  Turkije  Alle landen

Hoofdpagina     Sitemap     Vakantienieuws

Reisbeurs aanmelden     Informatie     Favorieten

Klik hier voor meer informatie !
Vakantiebeurzen en reisbeurzen 2011

Klik hier voor beurzen in BelgiŽ

Vakantiebeurs
(Utrecht, NL) 
Nergens wordt de reislust zo opgewekt als de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht. Elk type reiziger wordt op zijn of haar wenken bediend. Met een reisaanbod om van te watertanden. Vakantiegangers komen van 12 tot en met 16 januari weer volledig aan hun trekken met een rijkdom aan vakantie-ideeŽn op de Vakantiebeurs.
De Vakantiebeurs 2011 heeft veel nieuws te bieden.

Caravana (Leeuwarden, NL) 

Op de 51e Caravana - de grootste kampeerbeurs van Noord-Nederland - vind je alles op het gebied van kamperen onder ťťn dak. Bijzonder dit jaar is een nog breder aanbod in kampeerauto's en veel noviteiten in andere handige kampeermiddelen. 
Men kan gericht zoeken naar iets nieuws op gebied van campers, tour- en stacaravans, vouwwagens en tenten. Ook de nationale en internationale campings en recreatieparken, toeristische gebieden, fietsroutes, wandelpaden en cultuurhistorische plekjes kunnen rekenen op warme belangstelling.
In het WTC EXPO te Leeuwarden.

Fiets en Wandelbeurs (Amsterdam, NL)
De Fiets en Wandelbeurs is in korte tijd uitgegroeid tot de toonaangevende
beurs in Nederland voor de liefhebbers van fietsen en wandelen op vakantie
en in de vrije tijd. In een breed programma staan fietsen en wandelen centraal; als vakantie en recreatie, als ontspanning in de vrije tijd, maar ook als avontuurlijke uitdaging in onbekende afgelegen gebieden.
Er wordt ook een breed inhoudelijk programma aangeboden in diverse zalen. In fraaie lezingen fietst of wandelt de bezoeker mee door prachtige gebieden in binnen- en buitenland. Een groot aantal workshops leren u alles over kompaslezen, GPS, rugzak inpakken, fiets beladen en vlieg(tuig)klaar, fietstechniek en -reparatie en nog veel meer. In de Amsterdam RAI.

SVR Vakantiebeurzen

Januari en februari 
Elk jaar organiseren wij op verschillende plaatsen in het land een viertal SVR- vakantiebeurzen. Circa 350 kampeerboeren uit binnen- en buitenland nemen daar aan deel en vele duizenden recreanten (elk jaar worden het er meer) komen daar hun licht opsteken over het kamperen bij de SVR-boer.
zaterdag 22 januari Expo Houten 
zaterdag 29 januari Brabanthallen 's-Hertogenbosch 
zaterdag 5 februari Americahal Apeldoorn 
zaterdag 26 februari WTC Expo Leeuwarden 
De openingstijden zijn van 10 tot 16 uur.

Kampeermarkt Hoorn
VERVALLEN !
Het is de 22e keer dat wij deze markt organiseren. Hierbij hebben particulieren de mogelijkheid een caravan, camper, vouwwagen, tent of bagagewagen te koop aan te bieden. Ook losse kampeerspullen kunnen worden verkocht.
Jaarlijks worden er zo'n 80 caravans, 50 vouwwagens, 40 tenten en diverse losse spullen te koop aangeboden, waarvan er vele van eigenaar verwisselen. De kampeermarkt is in Noord-Holland een begrip geworden.

ANWB Kampeerdagen
Datum nog niet bekend 
www.anwb.nl

Camper Occasionshow
Gedurende het weekend is Evenementenhal Hardenberg het adres waar u moet wezen, wanneer u als kampeerliefhebber op zoek bent naar een gebruikte camper. 
Verdeeld over diverse hallen vindt u een ruim aanbod van uitsluitend gebruikte campers. Deze show geeft een goed overzicht van een groot aantal merken en types die op de markt aanwezig zijn. 
In een sfeervolle en gastvrije ambiance kunt u zich als bezoeker rustig en vrijblijvend oriŽnteren op de diverse mogelijkheden. 

Reis Wijzer Beurs (Roosendaal, NL)  datum nog onbekend
Vier themaís voor vakantie en vrije tijd staan centraal op de nieuwe beurs: Kamperen en buitensport, Wandelen en tweewielers, Dichtbij en ver weg en West-Brabant. Campings in binnen- en buitenland en activiteiten als kanovaren, bergbeklimmen, trekking en  mountainbiken. Bij Wandelen en tweewielers vindt de bezoeker wandel-  en natuurreizen en fiets- en motorfietsvakanties. Dichtbij en ver weg staat voor het weekendje weg in eigen land.
'Het wordt een beurs met veel activiteiten.

Naturisme Totaal
(Utrecht, NL)  waarschijnlijk dit jaar NIET
Naturisme Totaal is mťťr dan een beurs alleen! Op ...  is de Jaarbeurs Utrecht een levendige ontmoetingsplek waar 'the way of life' van de naturist, nudist en/of naaktrecreant centraal staat. Nieuwe mensen ontmoeten of bijpraten met oude bekenden, deelnemen aan workshops, bijwonen van demonstraties en shows en genieten van een hapje en een drankje. Er is ontzettend veel te zien en te beleven. Kies uw volgende vakantiebestemming, laat u informeren over duurzame producten, neem deel aan een massage workshop of aan een echte fotoshoot.

Bienvenue en France
(Amsterdam, NL) onbekend
Bienvenue en France in de Amsterdam RAI. Bienvenue en France is het evenement voor de Frankrijkliefhebbers in Nederland.
Veel Nederlanders genieten van hun vakantie in Frankrijk. Bienvenue en France biedt u de mogelijkheid om van een echt Frans dagje uit in Nederland te genieten.

Kamperen & RecreŽren (Rosmalen, NL) datum nog onbekend
In Autotron Rosmalen. Het te verwachten beursaanbod: campings, vakantieparken, kampeerbelevenis-paviljoen, caravans, vouwwagens, tenten en motorhomes, kamperen bij de boer, reisdocumenten, veiligheid en verzekeringen, vervoers- en verblijfsmogelijkheden, weersomstandigheden, barbecuedemo, bereikbaarheid voor achterblijvers, enz.


Beurzen in BelgiŽ


Internationaal Vakantiesalon (Antwerpen, BE)
Hier vriest wellicht dat het kraakt, maar in Antwerp Expo (Bouwcentrum) waait in doorgaans een tropische wind.
33ste Internationaal Vakantiesalon van Antwerpen! De grootste vakantiebeurs in Vlaanderen. Wij nodigen je heel graag uit voor een aangename kennismaking met het nieuwste aanbod van onze meer dan 600 exposanten.
Aantrekkelijke nationale en internationale exposanten en een gevarieerd aanbod op het vlak van bestemmingen, budget en reisformules altijd aanslaat bij het publiek. 
Er zijn tal van toffe trips te winnen!
Lees meer over de vakantiesalon

Vakantiesalon (Brussel, BE)
Van 3 tot en met 7 februari 2011 vindt in Brussels Expo het Vakantiesalon plaats. 
Vijf dagen lang kan deze op ontdekking door de hele wereld, van Vlaanderen, Frankrijk en de Middellandse Zee tot Aruba, India en Japan. Heerlijk wegdromen, concrete plannen maken of je vakantie al boeken, het kan allemaal.

Bazaar - Voor de duurzame reiziger
Bazaar, de dag voor de duurzame reiziger is een uniek soort reisbeurs waar de nadruk op het uitwisselen van ervaringen ligt in plaats van op het commerciŽle aspect van reizen. Verschillende sprekers brengen hun mooiste reisverhalen. Onder meer Gella Vandecaveye die een jaar door AziŽ reisde, Arnaut Houben die voor Man Bijt Hond naar Compostella trok, natuurfotograaf Werner Van Steen en Nederlands topalpinist Melvin Redeker brengen een relaas van hun mooiste ervaringen. 

Adventure Affair (Gent, BE)
Afgelast in 2010

De 15de editie van Adventure Affair, de beurs voor spannende vrije tijd en avontuurlijk reizen, is uitgegroeid tot hťt referentiepunt voor de avontuurlijke reiziger. Met meer dan 100 exposanten brengen we een overzicht van avontuurlijke en sportieve vakanties, gespecialiseerde touroperators, nieuwe ontdekkingen en bestemmingen. Ook voor actieve en extreme sporters (diepzeeduiken, mountainbiken, wildwaterrafting,Ö) is Adventure Affair de jaarlijkse afspraak. Adventure Affair profileert zich als dť beurs in BelgiŽ, waar je alles te weten komt over "verre bestemmingen". 

We zijn niet verantwoordelijkheid voor de juistheid van bovenstaande gegevens. Neem altijd eerst contact op met de plaatselijke VVV of de organisatie.

 

Hoofdpagina

 

Contact | Suggestie | Informatie | Voeg toe aan favorieten | Vertel een vriend | Disclaimer

 Copyright © 2001-2014 by R.A. Klunder - Vakantiesites